Offerte voor busverhuur aanvragen

Businessevent of bedrijfsuitje? Gun uzelf en uw passagiers de luxe en comfort van Topbus BV! Nog vragen over onze diensten? 

Vraag een offerte aan

Neem contact op met TopBus

Heeft u vragen over onze diensten? Of heeft u een origineel idee voor in de bus en wilt u weten of dit wel mogelijk is? Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 0174-221219 voor meer informatie.

Indien u interesse heeft in een vrijblijvende offerte voor busverhuur, kunt u ook het offerteformulier onderaan de pagina invullen. We reageren dan zo snel mogelijk met een op maat gemaakte prijsopgave.

Contactgegevens

Topbus BV

Heulweg 90
2295 KJ Kwintsheul

  0174 - 22 19 39

  0174-221219

 info@topbus.nl

Offerteformulier

Enkele reis
Wegbrengen en ophalen
Bus moet ter beschikking blijven

Weet u nog geen datum? Vul dan bijv. 01-01-2211 in en gaarne een vermelding hiervan bij BIJZONDERHEDEN! Tijden graag wel zo nauwkeurig mogelijk, anders kunnen wij geen juiste offerte uitbrengen.

VERTREKADRES:

BESTEMMING

EVENTUELE 2E BESTEMMING:

Ik heb kennis genomen van de voorwaarden en ga ermee akkoord!

*Verplicht

Algemene voorwaarden

 • Omdat wij met de rijtijdenwet te maken hebben, is het belangrijk dat u de juiste vertrektijden opgeeft in uw offerte. Ook onze prijs en planning worden daarop gebaseerd.

 • Huurder is aansprakelijk voor de gedragingen van zijn gasten. Hij dient er zorg voor te dragen dat, behoudens de normale vervuiling, het gehuurde in de oorspronkelijke staat wordt opgeleverd aan verhuurder.

 • Hoewel wij altijd alles in het werk zullen stellen om u tijdig op uw bestemming te krijgen, kan Topbus BV nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade ontstaan door vertraging.

 • De maximale capaciteit van de Topbus is 35 personen. Er is voor iedere passagier een zitplaats met veiligheidsgordel beschikbaar. Het niet dragen van de gordel of zich door de bus verplaatsen tijdens de rit is geheel voor eigen risico.

Verder conformeert Topbus BV zich aan de Algemene Voorwaarden van het KNV.

Annuleringsvoorwaarden

Bij het annuleren van een busrit bent u tot 7 dagen voor vertrek 30% procent van de reissom verschuldigd en tot 3 dagen voor vertrek 50%.

Annuleert u binnen 24 uur voor vertrek, dan houden wij de gehele reissom in. Informeer eventueel bij uw verzekeraar naar een annuleringsverzekering.

Huisregels

Huurder dient kennis te nemen van de huisregels en voorwaarden en erop toe te zien dat ook zijn gasten die naleven.

 • Roken aan boord is bij wet verboden en kan leiden tot uitsluiting of zelfs staken van de reis. Wij lassen op verzoek voldoende rookpauzes in.

 • Eigen drank aan boord is niet toegestaan.

 • Nootjes, chips en dergelijke snacks mogen niet aan boord. Behalve dat wij de bus daarna niet meer schoon krijgen, kan er ook een gevaarlijke situatie ontstaan daar dit vet op de vloer achterlaat. Wilt u toch etenswaren meenemen (denk aan een lunchpakketje), bespreek dit dan van tevoren.

 • Gebruik van confetti en spuitslingers in de bus is ten strengste verboden!

 • Topbus BV doet er alles aan om de veiligheid van haar passagiers en die van andere weggebruikers te waarborgen. Misbruik maken van noodhendels van deuren en dakluiken kan dan leiden tot het staken van de reis. Het bedienen van deuren en dakluiken is alleen voorbehouden aan medewerkers van Topbus BV.

 • Staan op meubilair is niet toegestaan. Evenals het bekladden of vernielen van de bus. Schades worden altijd verhaald op de huurder.

 • De chauffeur heeft altijd het recht om mensen die onwelriekend, smerig, dronken, onbeschoft, gewapend of agressief zijn de toegang tot de bus te weigeren.

 • Het is verboden om elke vorm van drugs mee de bus in te nemen, te gebruiken of te verhandelen.