Topbus

Altijd proberen uw verwachting te overtreffen! Comfortabel, trendy, exclusief maar vooral functioneel en betaalbaar!

Vraag een offerte aan

Het ontwerp

Het idee voor onze Loungeliner Vipbus is ontstaan uit 20 jaar ervaring in de touringcar- en busbranche vermengd met 15 jaar ervaring in de horeca en evenementenorganisatie. En ik mag zeggen dat het resultaat er mag zijn! Mensen zijn altijd op zoek naar iets nieuws, iets “anders dan anders”. Iets waarmee ze door hun gasten gecomplimenteerd worden. Iets waardoor de genodigden meteen weten dat ze gewaardeerd worden. Tenslotte vindt iedereen het fijn om als VIP ontvangen te worden en in stijl te reizen. Dat was het uitgangspunt bij het ontwerpen van deze multifunctionele luxe vip touringcar.

De doelgroepen

De voornaamste doelgroep die wij bedienen met de vip lounge bus is de zakelijke markt. Achterin staan de stoelen tegenover elkaar zodat men onderweg kan vergaderen, een (product)presentatie kan geven of een lezing kan houden. Middels bijvoorbeeld een laptop kan dit met beelden ondersteund worden op het beeldscherm. Ook voor de iets minder serieuze opdrachten weten bedrijven en businessclubs ons inmiddels te vinden. Gebleken is dat het vervoer met onze Topbus naar een golftoernooi, een teambuildingsuitje, een bedrijfsevenement, een beursbezoek of zelfs een concertbezoek ook echt iets toevoegt aan het dagje uit. Zelfs pendelvervoer bij valet parking van een netwerkborrel hebben wij al mogen verzorgen.

De bestemmingen

De meeste ritten die wij doen betreffen bedrijfsbezoeken binnen Nederland. Vaak voorzien van wat toeristische informatie of eindigend met een stadsrondrit door Amsterdam of Den Haag Maar ook voor groepsvervoer naar de wat verdere bestemmingen is onze vip bus natuurlijk uitermate geschikt. De touringcar is 15 meter lang en heeft slechts 35 fauteuils waardoor u een zee van ruimte heeft. Denk eens aan een incentive naar de Champagne, een wijnreis naar de Bourgogne, een dagtocht naar Brussel of een citytour Parijs.

De specials

Wat te denken van de schoenenfabriek die onze state of art bus liet beplakken met een grote schoen om hem als eye catcher in te zetten op de promotietour van hun nieuwe collectie? Of het cosmeticabedrijf dat een exclusieve ladies day en ladiesnight met ons organiseerde? De bus werd ook al vaker ingezet als projectbus en als politieke partij bus bij de verkiezingen. Door een makelaar werd de Topbus als mobiele ontvangstruimte neergezet voor aspirant kopers van bouwkavels. Zomaar wat voorbeelden. Heeft u zelf ideeën? Stuur een mail of bel!

De bruiloft

Uit ervaring weten we dat door de gezellige opstelling van de stoelen tegenover elkaar met een tafeltje ertussen, een cocktailbar en een goede geluidsinstallatie ook al gauw andere groepen worden verleidt om de Topbus ‘Loungeliner’ te huren. Vandaar dat onze design vip bus ook regelmatig als trouwbus wordt gezien bij een stadhuis voor een huwelijk. Of zelfs voorafgaand aan deze trouwerij op de vrijgezellendag (tegenwoordig bachelorparty). Als dat allemaal goed is verlopen en het huwelijk houdt stand dan doen we ook gewoon het 12,5 jarig jubileum, het 25 jarig jubileum en het 50 jarig jubileum.

De Toppers

Vervoer van artiesten en publiek naar concerten en televisie opnames behoort inmiddels ook tot onze vaste werkzaamheden. Vele bekende Nederlanders en aanstaande BN'ers gingen u voor naar de Toppers, The Voice of Holland, The X factor, Holland’s got Talent en andere live shows en audities. Soms wordt dan door de artiesten gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via onze geluidsinstallatie onderweg een mini live concert te geven of wordt er een live dj ingehuurd ter verhoging van de stemming. Onze chauffeurs weten trouwens ook de weg te vinden naar de klassieke concertzalen!


TOPBUS maakt van elke gelegenheid iets bijzonders!!